“Începutul nu a fost aşa de greu, am construit totul pas cu pas. Am început în 1992 ca Persoană Fizică, din 1994 ca Asociaţie Familială, iar din 1996 functionăm ca S.R.L. Activitatea principală a firmei este fotografia, dar totodată executăm o largă varietate de servicii: copieri, tipăriri, producție publicitară, servicii tipografice și design. Încercăm să atragem clienţii cu punctualitate, profesionalism şi lucrări de calitate. Dezvoltarea societaţii n-ar fi fost posibilă fără ajutorul Guvernului German, prin intermediul fundaţiei Saxonia Braşov, finanţatorul nostru principal.”

Ludovic Kinczel – Director Foto Zeiss

Noi suntem …

Cu o experință de peste 20 de ani, afacerea noastră s-a dezvoltat datorită principiilor sănătoase și decente pe care le-am abordat în consolidarea ei, o afacere care funcționează ca o familie.

Prioritatea echipei Foto Zeiss ești tu! Astfel că noi vom găsi soluția ideală pentru satisfacerea dorințelor tale, în domeniul nostru de activitate, motiv pentru care suntem mereu în întampinarea ta, cu servicii personalizate și inovative. Pentru că firma noastră este mereu cu un pas înainte, îți punem la dispoziție cunoștințele noastre, venind în sprijinul tău cu cele mai bune sfaturi profesionale, precum si cu cele mai noi aparaturi și servicii.

Echipa Foto Zeiss numără printr-e cei mai profesioniști, prietenoși și de încredere membrii, pregătiți în permanență să asigure complexitatea lucrărilor tale.

Investim constant în utilaje profesionale, în tehnologii de ultimă generație, poziționându-ne de-a lungul timpului ca o afacere bazată pe seriozitate, respect și încredere. Suntem într-o permanentă ascensiune, datorită căreia reușim să ne clasăm în topurile de succes, bucurându-ne de o reputație foate bună în rândul clienților noștrii.